وی شروع واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۲ سال را مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به کرونا اعلام کرد و افزود: میتوان از تستهای سریع (بهروز شده) در مدارس استفاده کرد و در هر مدرسه یک نفر مسئول تست گرفتن از دانشآموزان علامتدار باشد، به همین منظور بهتر است دورههایی برای کارکنان مدارس انجام شود.
فوق تخصص مراقبتهای ویژه و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین بر اجرای قرنطینه هوشمند تأکید کرد و گفت: اگر تست یک نفر از اعضای خانواده مثبت شد هیچیک از اعضای آن خانواده نباید به مدرسه یا دانشگاه برود و باعث ابتلای دیگران و گسترش ویروس در جامعه شود.
وی خاطرنشان کرد: با اطلاعرسانی و اعتمادسازی در مدارس میتوان خانوادههایی که تا امروز واکسینه نشدهاند را به واکسیناسیون هرچه زودتر ترغیب و تشویق کرد.
هاشمیان با بیان اینکه هنوز در مدارس برخی کارکنان واکسن کرونا تزریق نکردهاند و باید برای واکسینه شدن آنها اقدامات لازم انجام شود، گفت: واکسیناسیون دانشآموزان برای حضور در کلاسهای درس باید اجباری شود.
فوق تخصص مراقبتهای ویژه با تأکید بر لزوم در نظر گرفتن فاصله یک تا یک و نیم متری در بین دانشآموزان در کلاسهای درس، تصریح کرد: در زمینه استفاده از ماسک و نظافت و شستشوی مداوم دستها باید اطلاعرسانیهای مفیدی به دانش آموزان ارائه شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه خاطرنشان کرد: در صورت ابتلای تعدادی از دانشآموزان یک کلاس به کرونا، بهتر است که آن کلاس حداقل ۱۰ روز تعطیل شود.