هماهنگی هنر معاصر با فضای تاریخی
اثر هنری با الهام از آیه «إِنّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبِیناً» در ساختمان مرکزی دانشگاه هنر اصفهان نصب شد.

اثر هنری با الهام از آیه «إِنّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبِیناً» در ساختمان مرکزی دانشگاه هنر اصفهان نصب شد. این اثر که با مدیریت هنری امیرحسین پیروی اجرا شده است را می توان به عنوان نماد هماهنگی هنر معاصر با فضای تاریخی از جمله فضای تاریخی دانشگاه دانست. هماهنگی و همنوایی موجود در این اثر، پاسخ به نیازی است که امروز برای استفاده از فضاهای مختلف و متنوع شهری به خصوص در اصفهان به آن نیازمند هستیم.
در روایت وبگاه جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی، از این اثر آمده است: هنر زبان امروز است که در همه تاریخ صدایش می ماند. هنر هم برای امروز است و هم نشانه ما در آینده و هم مسیری است که از گذشته می گیریم و وقتی گذشته شدیم با آن ما را می شناسند. هنر، نوعی گشایش حقیقت است و با زبان هنر ساحت های تازه ای از حقیقت به روی انسان گشوده می شود. با هنر جان انسان تازه می شود و عالم دل او فتح می شود. اگر هنر به سرچشمه معارف قدسی متصل باشد و پای کلام وحی بنشیند، بی شک می تواند فتح مبینی را در دل و قلب آدمی ایجاد کند.
با توجه به متن آیه شریفه «إِنّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبِیناً»، مجموعه ای از یاوران علمی دانشگاه هنر اصفهان با محوریت و مدیریت هنری و اجرایی جناب آقای امیر حسین پیروی، دست به خلق اثری تازه برای فضای عمومی ساختمان مرکزی دانشگاه زده اند. در این اثر آیه «إِنّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبِیناً» که با خط ثلث بر روی چوب یک تکه و در ابعاد 280*130 سانتیمتر بر روی 16 طناب که مانند یک دار قالی است، چسبانده شده است. 14 پرنده قرمز در زیر این اثر قرار دارند و 14 پرچم خونین هم در بالای آن قرار گرفته اند. اصل خوشنویسی اثر استاد عباس بغدادی است که در سال 1388 نوشته شده است. کلمات آیه روی چوب سه لایه 5 میلیمتری بریده شده اند. در این اثر، متن کلمات آیه به رنگ سبز است.
لازم به ذکر است که این کار با کمترین امکانات ممکن شکل گرفته است. ویژگی مهم دیگر کار این است که این کار بدون ایجاد هیچ گونه مزاحمت تصویری در فضای تاریخی کاملا هماهنگ با آن فضا، طراحی و اجرا شده است و نشان می دهند که مجموعه افراد دخیل در شگل گیری این اثر، می توانند فضاهای عمومی شهر را متناسب با رخدادهای مذهبی، آیینی و ملی آماده سازی کنند و موجبات رضایت و همراهی شهروندان را فراهم کنند. فرصتی که می توان از آن به خوبی استفاده کرده و به ارزش افزوده ای در سطح شهر و بلکه ملی تبدیل کرد.
این کار با همراهی دلسوزانه آقایان حسین کیانی، غلامرضا زهتاب و سید علی میری در روزهای پنج شنبه و جمعه 5 و 6 تیرماه و با تلاش فراوان به عنوان نمادی در قلب دانشگاه هنر اصفهان نصب شد.