بستر حذف کنکور باید از آموزش و پرورش شروع شود

معاون وزیر علوم درباره حذف کنکور گفت: بستر حذف کنکور باید از آموزش و پرورش شروع شود تا آموزش دانش‌آموزان از حالت آموزش چگونگی تست زدن به آموزش‌های عمیق و کیفی متمایل شده و بستر حذف کنکور فراهم شود.

معاون وزیر علوم درباره حذف کنکور گفت: بستر حذف کنکور باید از آموزش و پرورش شروع شود تا آموزش دانش‌آموزان از حالت آموزش چگونگی تست زدن به آموزش‌های عمیق و کیفی متمایل شده و بستر حذف کنکور فراهم شود.
به گزارش تسنیم، مجتبی شریعتی‌نیاسر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه شیراز با بیان اینکه 67 درصد کل دانشجویان منطقه 7 در استان فارس حضور دارند اظهار داشت: این دانشجویان در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می‌کنند که مقطع کارشناسی با 62 درصد بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه 18 درصد دانشجویان استان فارس مربوط به وزارتخانه‌های عطف و بهداشت است، گفت: امروز حوزه‌های پزشکی و غیرپزشکی از یکدیگر فاصله گرفته است که در حال حاضر این تفکیک درست نیست و نیاز به چاره‌اندیشی دارد
شریعتی‌نیاسر با اشاره به فعالیت 2500 واحد مرکز آموزش عالی در ایران افزود: در ابتدای انقلاب 180 هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی ایران تحصیل می‌کردند که تا سال 92 به رشد 25 برابری رسیده است و تعداد این مراکز در ایران نسبت به مراکز آموزش عالی چین با جمعیت میلیاردی آن، بیشتر است.
معاون وزیر علوم بیان کرد: هر چند تعداد زیاد دانشجو و مراکز آموزش عالی فرصتی است که باید از آن استفاده مطلوب شود اما توجه به بعد کیفیت نیز نباید مورد غفلت قرار گیرد.
وی عنوان کرد: تمام مراکز آموزش عالی نباید به هر دوره و مقطع آموزشی ورود کنند اما در سال‌های فعالیت به دلیل اقتضائات زمان و نبود نظارت کامل برخی از مراکز مانند دانشگاه آزاد و پیام نور به دانشگاه‌های حضوری تبدیل شدند.
شریعتی‌نیاسر با بیان اینکه برخی از مراکز دانشگاهی نیاز به ساماندهی دارند، بیان کرد: یکی از سیاست‌های مد نظر وزارت علوم تمرکززدایی است که به تدریج به دانشگاه‌ها واگذار می‌شود.
وی با بیان اینکه یکی از راه‌های رسیدن به اهداف مد نظر وزارت علوم مدیریت منطقه‌ای دانشگاه‌ها است و عنوان کرد: طرح تدوین سیاست‌ها نهایی شده و انتظار است مدیریت منطقه‌ای در مراکز استان‌ها شکل بگیرد و نقش محوری به دانشگاه‌های بزرگ سپرده شود.
معاون وزیر علوم در پاسخ به سوالی درباره وجود صندلی‌های خالی در دانشگاه‌ها بیان کرد: ماموریت‌گرا بودن مراکز دانشگاهی می‌تواند این مشکل را حل کند و اگر مسائلی نظیر مهارتی، غیرحضوری بودن دانشگاه‌ها رعایت شود، بخش زیادی از آنچه صندلی خالی یا صندلی مازاد گفته می‌شود، برطرف می‌شود.
وی درباره تجمعات اخیر نیز گفت: هیچ دانشگاه یا کلاس درس دانشگاهی در کشور به دلیل تجمعات غیرقانونی تعطیل نشده و اخلالی در دانشگاه‌ها به وجود نیامده است اما جوانان باید مراقب موج‌سواری و سیاسی‌کاری‌ها باشند.
شریعتی‌نیاسر با تاکید بر اینکه دانشجویان نباید کاری کنند که سیاسی‌بازی دامنشان را بگیرد، افزود: امروز جامعه‌ دانشجویی در ایران پویا و فعال و سرزنده است و در عین‌ این سرزندگی و پویایی درس می‌خواند و فعالیت علمی هم دارد.
معاون وزیر علوم درباره حذف کنکور نیز بیان کرد: برای حذف کنکور باید از آموزش و پرورش شروع کرد تا آموزش دانش‌آموزان از حالت آموزش چگونگی تست زدن به آموزش‌های عمیق و کیفی متمایل شده و بستر حذف کنکور فراهم شود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار