اژه ای: بانک مرکزی رسما گفت "خودمان به سلطان سکه دلار دادیم"

سخنگوی قوه قضاییه گفت: سلطان سکه (حمید مظلومین) سال ۹۲ هم دستگیر و محکوم شد اما بانک مرکزی رسماً به دادسرا و دادگاه نامه نوشت و اعلام کرد "این فرد با ما همکاری می‌کند و خودمان به او و پسرش دلار دادیم".

سخنگوی قوه قضاییه گفت: سلطان سکه (حمید مظلومین) سال ۹۲ هم دستگیر و محکوم شد اما بانک مرکزی رسماً به دادسرا و دادگاه نامه نوشت و اعلام کرد "این فرد با ما همکاری می‌کند و خودمان به او و پسرش دلار دادیم".
به گزارش تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در یکصدوبیست و هشتمین نشست خبری در ارتباط با بحث سکه و ارز اظهار کرد: کسانی که ثبت سفارش کردند، نسبت به ثبت سفارش خود، ارزی دریافت کردند اما در خصوص موضوع ثبت سفارش خود هیچ گونه سابقه فعالیت نداشتند، مثل دو شرکت که دو برادر هستند، 20 و چند میلیون یورو را برای وارد کردن کاغذ روزنامه گرفتند اما در حالی که ربطی به اینها نداشته و اصلاً موضوع فعالیتشان نبوده است.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: یک موضوع مهمتر این است که این مسئله را در سال 91 و 92 داشتیم و هم الآن اتفاق افتاده که چگونگی آن قابل تحقیق است. افرادی در بازار که نه صراف هستند و نه کارشان این است، در خرید و فروش عمده ارز دخالت داشتند و به‌صورت بسیار گسترده و عمده سکه خرید و فروش می‌کردند. برخی از اینها بر اساس تحقیقات میدانی که اواخر سال گذشته شروع شد، به افرادی برخوردند که دیدند اینها در بازار صرافی ندارند اما مبالغ سنگینی را در طول شبانه‌روز و هفته خرید و فروش می‌کنند و در ورود و خروج ارز و سکه نقش دارند.
وی افزود: برخی از اینها با حکم قضایی و توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند. برخی از اینها ادعا می‌کنند با هماهنگی بانک مرکزی و برای کنترل بازار ارزها را خرید و فروش می‌کردند یا وارد یا خارج می‌کردند، این‌که این مسئله چقدر مورد تأیید است هنوز معلوم نیست. متأسفانه در سال‌های 91 و 92 هم افرادی دستگیر شدند، از جمله کسی که در همین موضوع هم دستگیر شده و نیروی انتظامی گفته دو تن سکه داشته است.
سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: این فرد حمید مظلومین و پسرش محمدرضا مظلومین نام دارد که آن موقع هم دستگیر شدند و حکم گرفتند و رسماً بانک مرکزی به دادسرا و دادگاه گفتند "اینها با نظر و هماهنگی ما بوده است و ما این دلارها را در اختیارشان قرار دادیم". با آن توضیحی که آن زمان نماینده مرکزی و حراست دادند، دادگاه اعلام کرد که جرمی از این بابت مرتکب نشدند.
وی افزود: یکی از بحث‌ها این است که این مسئله مورد تأیید بانک مرکزی هست یا خیر. در ارتباط با یکی از افرادی که تا روز دستگیری به‌گفته خودش 46 مورد هر دفعه بین 4 تا 7 میلیون دلار گرفته، یکی از افراد بانک مرکزی گفته که "این با هماهنگی ما بوده است".
اژه‌ای ادامه داد: از این فرد دو تن سکه گرفته نشده اما اسناد و مدارکی که به‌دست آمده مشخص شده، این فرد و پسرش بیش از دو تن خرید و فروش کرده‌اند. در این پرونده پدر بازداشت و پسر آزاد است.
وی درباره مستندی که درباره محتوای اینستاگرام پخش شد گفت: اولاً بسیار مایه تأسف است که افراد فقط یک‌جانبه قضیه را نگاه می‌کنند و فقط منتقد هستند. چرا افرادی که متأسفانه اگر مقید به ارزش‌های اسلامی و معتقدات این مردم متدین نیستند، اقلاً غیرت خودشان کجا رفته که خود را برهنه و نیمه‌برهنه می‌کنند و در معرض دید عموم می‌گذارند و حرکات عجیب و غریب انجام می‌دهند. ندیدم کسی این طرف قضیه را محکوم کند. کسانی که برهنه و نیمه‌برهنه می‌شوند و عفت عمومی را جریحه‌دار می‌کنند، قطعاً خلاف شرع و قانون و جرم است.
سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: یک سر و صدایی به‌راه انداخند تا تأثیر منفی بگذارند. این فرد یک شب بازداشت نشده است که شاید هم بی‌وجه بوده که بازداشت نشده است. خیلی از دروغ‌هایی که در این خصوص گفتند واقعیت نداشته است.
محسنی اژه‌ای افزود: خودم چیزی را که از ناحیه صدا و سیما پخش شد ندیدم اما گفتند که اسم این خانم پخش نشده و چهره او را هم به اسم واضح پخش نکردند اما کسانی که اینستاگرام را می‌دیدند شناختند. اصلاً این افرادی که سه الی چهار نفر بودند و سراغ اینها رفتند، غیر از یک نفرشان مورد نظر دستگاه قضایی و انتظامی نبوده که سراغ اینها بروند. متأسفانه از بیرون افرادی را به‌کار می‌گیرند و پول می‌دهند و تشویق می‌کنند که در فضای مجازی یا عمومی روسری خود را بردارند که صرف بی‌عفتی و بی‌غیرتی نیست بلکه یک هدف سیاسی پشت آن است و دنبال قبح‌شکنی و هنجارشکنی هستند، در اینجا هم دنبال آن عوامل هستند و وقتی سراغ اینها رفتند دیدند که آنها اصلاً از جنبه پشت قضیه خبر نداشتند. اگر مستندی برای پیشگیری و انذار توسط صداوسیما با همکاری نیروی انتظامی پخش شده و اسم کسی را نبرده، ایرادی ندارد.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار