گُل و حشیش، نخستین مواد مخدر صنعتی استان اصفهان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: گُل و حشیش بیشترین میزان مصرف مواد مخدر صنعتی استان را به خود اختصاص داده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: گُل و حشیش بیشترین میزان مصرف مواد مخدر صنعتی استان را به خود اختصاص داده‌اند.
به گزارش ایمنا، اصغر هدایت در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شهرضا، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز همانند سایر کشورهای جهان، با پدیده شوم اعتیاد دست به گریبان است و جامعه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال کشور بیشتر در معرض آسیب‌ ناشی از این پدیده شوم قرار دارند.
وی با بیان اینکه کشور ایران دارای دو هزار کیلومتر مرز مشترک با همسایگان غربی و شرقی است، تصریح کرد: بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان، افغانستان است که در همسایگی شرقی ایران قرار دارد و ایران مهم ترین مسیری است که سوداگران مرگ می‌تواند مواد مخدر را از طریق آن به دیگر مناطق جهان منتقل کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از تمامی امکاناتی که در اختیار دارد، مانع ترانزیت مواد مخدر می‌شود که گواه چنین تلاشی، تقدیم چهار هزار شهید، ۱۳ هزار جانباز و کشف هزاران تن نواع مخدر بوده است.
هدایت با بیان اینکه سایر معضلات اجتماعی به نوعی در ارتباط با اعتیاد هستند، تأکید کرد: متأسفانه باوجود همه تلاش‌های انجام شده، نرخ شیوع اعتیاد نسبت به ۱۰ سال گذشته و سن اعتیاد کاهش یافته است، بنابراین باید علاوه بر مقابله با عرضه و توزیع، از راهکارهای دیگری نیز بهره ببریم.
وی مصرف مواد مخدر صنعتی در جامعه زنان را یکی از بدترین آسیب‌های اعتیاد برشمرد و افزود: لازم است، سیاست‌های کلی مبارزه با آسیب‌های اجتماعی که از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفته و دولت نیز برنامه جامعی درخصوص آن تدوین کرده است را اجرا کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را مهم ترین راهکار مقابله با این آسیب اجتماعی دانست و تأکید کرد: باید افراد جامعه نسبت به آسیب‌های ناشی از مصرف مواد مخدر آگاه شوند، اگر جوانی به هر دلیل به سوی این مواد گرایش دارد، باید بررسی و چاره اندیشی شود.
هدایت با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت ثمن‌ها و جمعیت‌های مردمی برای مقابله با اعتیاد، تصریح کرد: در استان اصفهان جرایم ۵۴ درصد از زندانیان به نوعی مربوط به مواد مخدر است.
وی احیای سبک زندگی اسلامی را از بهترین راهکارهای مقابله با اعتیاد دانست و اضافه کرد: همه کسانی که امروز در دام اعتیاد گرفتار شده‌اند، می‌توانستند خدمات زیادی به جامعه بکنند، پس لازم است از آلوده شدن افراد بیشتر جلوگیری کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه نرخ شیوع اعتیاد بیشتر از نرخ رشد جمعیت است، اظهار کرد: نرخ شیوع اعتیاد در استان اصفهان پایین تر از میانگین کشوری است.
هدایت با بیان اینکه گُل و حشیش بیشترین میزان مصرف مواد مخدر صنعتی استان را به خود اختصاص داده‌اند، گفت: ۵۵ درصد خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که سه تا پنج سال بعد از اعتیاد فرزندانشان از این مسئله باخبر شده‌اند.
وی با بیان اینکه رویکردهای غلط به مسئله مصرف مود مخدر آسیب های زیادی را به همره داشته است، اظهار کرد: برخی جوانان با تصور اینکه ترک اعتیاد آسان است یا مصرف این مواد مزایایی برای زیبایی آنان دارد، اقدام به مصرف می‌کنند که باید این باورها اصلاح شود.

ارسال نظر