فولادگر: «استانی شدن موضوع آب» سمی مهلک است
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ستاد احیای زاینده رود تعارضی با خواستههای آبی استانهای همجوار ندارد، گفت: معتقدیم استانی کردن موضوع آب، سمی مهلک است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ستاد احیای زاینده رود تعارضی با خواستههای آبی استانهای همجوار ندارد، گفت: معتقدیم استانی کردن موضوع آب، سمی مهلک است.
به گزارش تسنیم ، حمیدرضا فولادگر در نشست شورای مشورتی خبرگزاری تسنیم که به میزبانی نمایندگی این خبرگزاری در استان اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه جهاد در هر زمان تعریفی دارد، اظهار داشت: امروز جهاد فرهنگی و رسانهای یکی از مهمترین صحنههای جهاد است و خبرگزاری تسنیم نیز از پیشتازان این عرصه به شمار میرود.
وی با بیان اینکه رسانهها باید در انتشار اخبار واقعگرایانه عمل کرده و در ارائه اخبار به مخاطب امانتداری کنند، افزود: نقش فضای مجازی امروز روشن است و رهبر معظم انقلاب نیز یک تهدید و دو فرصت برای آن ذکر کردهاند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: تهدید فضای مجازی این است که میتواند به مبانی دینی نظام حمله کند اما فرصتها این است که میتوان ترفند دشمن را شناخت و با استفاده از همین فضا پاسخ داد و افکار عمومی را تنویر کرد.
وی با اشاره به دغدغههای مهم استان استان بیان کرد: 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد اما فرصت نکردیم تبیین کنیم که چقدر بودجه به استان اصفهان داده شده، چقدر از برخورداریها به واسطه اعتبارات عمومی بوده و چه میزان وابسته به خلاقیت نیروهای استان بوده است.
فولادگر تصریح کرد: اصفهانیها مدیریت هزینه داشتهاند و متکی به بودجههای دولتی نبودهاند، بنابراین اقداماتی که در این استان انجام شده نشان از تفاوت در اقتصادی عمل کردن آنهاست که به صورت اشتباه از آن به خساست نام برده میشود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع تشکیل ستاد احیای زاینده رود اشاره کرد و گفت: ستاد احیای زاینده رود تعارضی با خواستههای آبی استانهای همجوار ندارد بلکه هر 4 استان باید آن را پیگیری کنند تا وضعیت رودخانه ساماندهی شده و از برداشتهای غیرمجاز جلوگیری شود، ما به هیچ عنوان بحث آب را استانی نمیکنیم چون معتقدیم استانی کردن آن سمی مهلک است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برداشت آب توسط صنایع استان اصفهان خاطرنشان کرد: کل آب صنایع استان اصفهان بین 50 تا 60 میلیون متر مکعب است، همچنین باید گفت تنها 2.5 در هزار متر مکعب آب از سرشاخههای کارون به صنعت اصفهان میآید.
وی ادامه داد: شورای عالی آب تصویب کرده که صنایع حق استفاده از آب شیرین را ندارند و در اصفهان نیز این موضوع مورد توجه است. بنابراین آب شرب در اولویت قرار دارد.