تقویت معده با مصرف انار

بهتر است برای خوردن آب "انار" آن را به شکل "آب لمبو" در آورید یعنی بدون سوراخ کردن پوست آن را فشار دهید و سپس آب آن را بگیرید؛ آشامیدن آب انار که با پیه داخل آن گرفته باشند با شکر، برای رفع اسهال صفرا, تقویت معده, یرقان و خارش مفید است.

بهتر است برای خوردن آب "انار" آن را به شکل "آب لمبو" در آورید یعنی بدون سوراخ کردن پوست آن را فشار دهید و سپس آب آن را بگیرید؛ آشامیدن آب انار که با پیه داخل آن گرفته باشند با شکر، برای رفع اسهال صفرا, تقویت معده, یرقان و خارش مفید است.
به گزارش تسنیم ؛ بهترین انار، اناری است که رسیده، بزرگ دانه، شیرین و شاداب باشد, طبیعت آن مطلقاً سرد و تر است و دارای قوت قابضه نیز است.
انار غذاییت کمی دارد و خون صالح تولید می‌کند, نفّاخ, ملیّن و مدرّ است, خوردن انار بعد از غذا در گرم مزاجان سبب تخلیه معده می‌‌شود.
انار میخوش در سردی و تری مایل به اعتدال است و در سایر موارد، مشابه انار شیرین است و در تسکین تیزی صفرا اثر بیشتری دارد و برای صفراوی مزاجان مناسب‌تر است.
آشامیدن آب انار که با پیه داخل آن گرفته باشند با شکر، برای رفع اسهال صفرا, تقویت معده, یرقان و خارش مفید است, کسانی که یبوست دارند بهتر است آب انار را قبل از شام بخورند, کسانی که یبوست ندارند, می‌توانند دانه‌های آن را هم بخورند.
انار با خاصیت قبضی که دارد معده, کبد و سایر احشاء را تقویت می‌کند و مانع رسیدن مواد مضر به آنها می‌شود در ضمن اثر صفرای زیاد را در بدن کاهش می‌دهد.
اگر خواستید آب آن را بخورید ابتدا آن را به شکل آب لمبو در آورید یعنی بدون سوراخ کردن پوست آن را فشار دهید و سپس آب آن را بگیرید, در این صورت قسمتی از عصاره مواد گوشتی که تلخی و قبض بیشتری دارد وارد آب آن شده خاصیت تقویت‌کنندگی آن را افزایش می‌دهد.

ارسال نظر