روزبه حصاری: «افرا» غافلگیرکننده است

روزبه حصاری، بازیگر «افرا» همکاری با بهرنگ توفیقی را لذت‌بخش دانست و گفت: بعد از «بچه مهندس» سعی کردم با سعه صدر و تامل بیشتری وارد کار شوم و از حرفه‌ای بودن تیم سازنده مطمئن شوم و سپس پیشنهادی را قبول کنم.

روزبه حصاری:   «افرا» غافلگیرکننده است

بازیگر نقش مسعود در سریال «افرا» در گفت‌وگو با ایسنا درباره نقشش (محیط‌بان) در سریال در حال پخش بهرنگ توفیقی، توضیح داد: مسعود قصه، نماینده تمام افرادی است که مسئولیت‌پذیر ایستاده‌اند تا وظایفشان را انجام بدهند و به نوعی از این مسئولیت‌پذیری سرخورده شده‌اند. به هرحال ما در مملکتی زندگی می‌کنیم که مشاغل و افراد با قومیت‌ها و تخصص‌های مختلف، امور کشور را پیش می‌برند و طبیعی است که وقتی یک شخص مسئولیت‌پذیر در انجام وظایفش کوتاهی نمی‌کند و تمام و کمال مسئولیتش را انجام می دهد، ممکن است به واسطه پذیرفته نشدن توسط افرادی که غیرمسئولانه لباس مسئولیت بر تن کرده‌اند، دچار ناراحتی، غم، اندوه و نوعی سرخوردگی شوند.
این حجم از تلخی مسعود به کجا برمی‌گردد؟
حصاری خاطرنشان کرد: من ناراحتی و غم مسعود در سریال «افرا» را به گله‌ای تعبیر می‌کنم که این گله را در ساحت‌های مختلف کاری در افراد مختلف دیده‌ام. شخصاً مسعود و امثال مسعود را خیلی خوب درک می‌کنم اما اینکه چه می‌شود که کاراکتر مسعود به این حال می‌سد، بخش عمده‌ای از آن روی کاغذ نوشته شده و به هرحال ما به عنوان بازیگر باید آنچه که کارگردان و نویسنده طلب می‌کنند را اجرا کنیم اما آنچه که در زاویه دید خودم است، می‌توانم بگویم مسعود دچار سرکوب کودک درون و آسیب جدی شده است و چنین حجم از تلخی این کاراکتر هم به همین دلیل برمی‌گردد.
بازیگر نقش مسعود همچنین خاطرنشان کرد: اینکه اتفاق خوب یا بدی برای مسعود خواهد افتاد را نمی‌توانم افشا کنم، اما این را می‌دانم راجع به سریالی صحبت می‌کنیم که غافلگیرکننده است؛ ضمن اینکه فکر می‌کنم ابعاد انسانی که این سریال در پیش گرفته به نظرم خیلی مهم تر از این است که برای چه کاراکتری چه اتفاقی خواهد افتاد.

رعایت پروتکل‌ها باعث نجات همه ما شد
حصاری اولین همکاری اش با بهرنگ توفیقی در سریال «افرا» را لذت بخش عنوان کرد و گفت: سال‌هاست به عنوان بازیگر، آثار آقای توفیقی را رصد می‌کنم؛ چه از زمانی که او به عنوان دستیار کارگردان در سینمای ایران فعال بود و چه زمانی که پا به عرصه کارگردانی گذاشت؛ البته افتخار دوستی با ایشان را هم داشتم و همیشه هرجا صحبت از بهرنگ توفیقی بوده، از نگاه حرفه‌ای‌اش در کار شنیده‌ایم. ابتدا قرار بود این همکاری در کار دیگری اتفاق بیفتد که نشد و من درگیر کار تئاتر بودم، ولی زمانی که برای سریال «افرا» دعوت به کار شدم، مشتاقانه قبول کردم حضور داشته باشم که در نهایت این همکاری شکل گرفت و تعامل خوبی بود.
بازیگر سریال «بچه مهندس» در بخشی دیگر از این گفت و گو درباره دشواری های کاری در ایام کرونا و اینکه آیا در طول کار در «افرا» واکسینه شده بودند؟ گفت: در طول دوره تصویربرداری برخی عوامل واکسینه شده بودند و برخی خیر که به سبب اینکه تردد آنچنانی نداشتیم و همه تقریبا در گیلان مستقر بودیم و در عین حال پروتکل‌ها را رعایت می‌کردیم، خدا را شکر کسی درگیر کرونا نشد. به نظرم رعایت همین پروتکل‌ها باعث نجات همه ما شد. در مجموع اگر بخواهیم از دشواری کاری در ایام کرونا صحبت کنیم، باید گفت که نپرداختن به موضوع کرونا در «افرا» سختی کار ما را دوچندان کرد، اما به لطف تیم تولید و رعایت‌ها خطری ما را تهدید نکرد. راستش ما نمی‌دانیم کرونا تا کی ادامه دارد و واقعیت این است باید با آن کنار آمد. در ایام کرونا پیشنهادهای کاری زیادی داشتم اما سعی کردم با سعه صدر و تامل بیشتری کار کنم. به‌خصوص بعد از «بچه مهندس» تصمیم گرفتم ابتدا از حرفه‌ای بودن عوامل مطمئن و سپس وارد کاری شوم.
خروجی «بچه مهندس ۴» گواه تصمیمم است
حصاری که در فصل چهارم سریال «بچه مهندس» حضور نداشت، درباره ادامه همکاری‌اش با این پروژه و اینکه نظرش درباره تغییر بازیگران در سریال‌های ادامه‌دار چیست؟ تصریح کرد: اساس و قواعد نگاه حرفه‌ای اینگونه است که در واقع امتیاز کار با تهیه‌کننده است و اگر دلش بخواهد بازیگر را تغییر می‌دهد. فکر می‌کنم خروجی کاری که امروز روی آنتن دارم و کاری که روزگاری تصمیم گرفتم در آن بازی نکنم، گواه همه چیز است و دلیل انتخاب کردن یا نکردن مرا کاملا مشخص می‌کند. اما ایراد آنجا شکل می‌گیرد که وقتی دو عنصر به لحاظ کاری با هم به تفاهم نمی رسند، تخریب شکل می‌گیرد که این اتفاق بدی است؛ چراکه به هرحال این نگاه باید حرفه‌ای شود و زمان می‌برد تا این اتفاق بیفتد و من به تنهایی نمی‌توانم کاری کنم. فکر می کنم خروجی «بچه مهندس۴» مشخص کرد که چرا من نبودم و در عین حال خروجی «افرا» مشخص کرد که چرا در آن حضور پیدا کردم.
او اضافه کرد: در مورد «بچه مهندس۳» بی نهایت خوشحالم که با آقای غفاری همکاری داشتم و عامه مردم کار را دوست داشتند و حتی اهل فن هم نسبت به این کار لطف داشتند. در نهایت برای این همکاری خدا را شکر کردم اما اینکه دست به تخریب همکارمان بزنیم به نظرم از شأن هنرمند بودن و فیلمسازی به دور است. بهتر است روی توانمندی های خودمان تمرکز کنیم.

برخی کارها تلخ‌اند اما مثل دارو هستند
این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در ادامه درباره اینکه اساسا خودش به ایفای چه نقش‌هایی علاقه دارد؟ بیان کرد: من همیشه کلیت کار را در نظر گرفته و ترجیح داده‌ام در کارهایی بازی کنم که بتوانم باری از دوش مردم بردارم و دغدغه‌ای را عنوان کنم که گاهی این دغدغه با شیرینی همراه است گاهی با تلخی و غم. به قول دوستی، برخی کارها تلخ‌اند اما مثل دارو هستند وگرنه خدای ناکرده قصد تلخ‌کامی مخاطب را ندارند. اگر احساس کنم در کاری مفید هستم، حتما قبول می کنم تا دردی را درمان کنم.
حصاری همچنین درباره رقابت تلویزیون با شبکه نمایش خانگی و اینکه فکر می‌کند چرا هنرمندان این روزها تمایل بیشتری به همکاری با شبکه نمایش خانگی دارند؟ گفت: در این باره فکر می‌کنم هرجا کار با کیفیت باشد، بازی می‌کنم و فرقی ندارد تلویزیون باشد، سینما، تئاتر یا شبکه نمایش خانگی باشد. من کارم را با موسیقی آغاز کردم و وقتی تصمیم به بازیگری گرفتم، از تئاتر قدم به قدم آموختم و هنوز هم در حال آموختن هستم؛ چراکه خودم را فارغ‌التحصیل نمی دانم.
وی تاکید کرد: یک بازیگر باید سعی کند همه مدیوم‌ها را بشناسد و به تناسب پیشنهادی که دارد بتواند خودش را با کاراکتر آداپته کند وگرنه قطعا مخاطبان تلویزیون میلیونی هستند و در عین حال شبکه نمایش خانگی هم مخاطبان خاص خودش را دارد. باید کم کم عادت کنیم که مخاطب تفکیک می‌شود و حق انتخاب دارد. فرقی نمی‌کند سینما، تئاتر، تلویزیون یا شبکه نمایش خانگی به دلیل اینکه همه از هنرمندان همین مملکت هستند که همواره تلاششان تولید آثار برای مخاطبان است.

در «آهوی من مارال» نقش یک عاشیق را بازی می‌کنم
بازیگر سریال «افرا» در پایان درباره حضورش در سریال شبکه نمایش خانگی «آهوی من مارال» که مدت‌هاست تصویربرداری‌اش آغاز شده است، گفت: از اواخر سال گذشته همچنان مشغول تصویربرداری سریال «آهوی من مارال» به کارگردانی مهرداد غفارزاده هستیم. در این مجموعه نقش یک عاشیق(نوازنده ساز آذربایجانی) را بازی می‌کنم که به نظرم تجربه دل‌انگیزی است. قصه این سریال عاشقانه‌ای در دوران قاجار است. خوشحالم که کنار بازیگران برجسته‌ای چون حسن معجونی، گوهر خیراندیش، علیرضا کمالی و .... کار می کنم. برای تلویزیون هم در حال مذاکره با چندین سریال هستم که هنوز به قطعیت نرسیدیم. یکی از اتفاقات خوبی که طی این سال‌ها برایم افتاد این بود که مردم پشت کارهایی که من بازی کردم، ایستادند و این اتفاق برایم از هرچیزی مهم تر است. به همین دلیل سعی می کنم با تامل بیشتری حضور داشته باشم تا مخاطب از من راضی باشد.

ارسال نظر