جاده ترانزیت ظرفیت جذب سرمایه گذار در مهاباد است
فرماندار اردستان گفت: مجموعه اداری این شهرستان آمادگی همکاری برای ایجاد یک طرح ملی در حوزه حمل و نقل مهاباد را جهت جذب سرمایه گذاران دارد تا از واگذاری های خرد (که ممکن است مورد سوء استفاده باشد) جلوگیری شود.
فرماندار اردستان گفت: مجموعه اداری این شهرستان آمادگی همکاری برای ایجاد یک طرح ملی در حوزه حمل و نقل مهاباد را جهت جذب سرمایه گذاران دارد تا از واگذاری های خرد (که ممکن است مورد سوء استفاده باشد) جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا، حمیدرضا تاملی روز چهارشنبه در جلسه کاروان امید آفرینان در شهرداری مهاباد بیان کرد: این شهر به عنوان قطب دامداری اردستان با برخورداری از ظرفیت جاده ترانزیت و زیرساخت های حوزه گردشگری می تواند زمینه ساز توسعه همه جانبه باشد.
وی افزود: اگر همدلی و هماهنگی بین مسئولان باشد، بیشترین پیشرفت را داشته و دیگر نیازی به اعتبارات اندک نیست و دولت می تواند تنها نقش هماهنگی و نظارتی ایفا کند.
فرماندار اردستان با اشاره به دریافت مجوز ساخت پست 63 کیلو وات برق مهاباد گفت: این درخواست در دیداری به همراه نماینده اردستان در مجلس با وزیر نیرو طرح شد و مورد موافقت نیز قرار گرفت که می تواند زمینه ساز توسعه باشد.
او همچنین به پیگیری ها برای بازگرداندن مهاباد در فهرست مناطق محروم برای برخورداری از معافیت های مالیاتی و جذب سرمایه گذار اشاره و عنوان کرد: این شهر از هشت شاخصه توسعه شهرستان، پنج شاخصه را دارد که باید از این ظرفیت ها به صورت مناسبی بهره برداری صورت گیرد.
شهردار مهاباد در ادامه این جلسه نبود اشتغال، مهاجرت، نبود صنایع، کاهش جمعیت، دامداری های سنتی و نیاز تبدیل فعالیت ها به صنعتی، رها شدن شهرک صنعتی، واگذار نشدن زمین های اطراف جاده ترانزیت، پائین بودن درآمد شهرداری و ناچیز بودن اعتبارات دولتی و سهم تملک دارایی ها را از جمله مشکلات این شهر عنوان کرد.
محمدرضا پورفتحعلی افزود: مهاباد با 180 هکتار بافت فرسوده و 35 باب خانه تاریخی، چهار دستگاه آسیاب آبی، یخچال و 50 هکتار بافت تاریخی در حال ثبت تنها به دلیل فقدان توجه کافی به این ظرفیت ها توسعه ای مناسب نداشته است.
رئیس شورای اسلامی شهر مهاباد نیز در این جلسه بیان کرد: اشتغال جوانان، تقسیم نامناسب امکانات دولتی، لزوم ساخت منبع آب آشامیدنی، کمبود آب شیرین، سرعت بخشی به نصب شیرهای برداشت آب و احداث ساختمان آبفا از دیگر مشکلات این شهر می باشد.
محمد فایضی اضافه کرد: همچنین حفر چاه های عمیق و غیر مجاز در محدوده شهرستان نطنز و کارخانه فولاد در مسیر قنات ثبت ملی مهاباد که مسافت 40 کیلومتری را طی کرده، کامل نشدن تشکیلات مرکز خدمات سلامت، نداشتن نمایندگی ورزش و جوانان و کمبود اعتبارات این حوزه، نبود دفتر بوم گردی و استفاده نکردن از زمین های واگذارشده در شهرک صنعتی از دیگر مشکلات موجود است.
حجت الاسلام احسان اله برزگر پیشه، امام جمعه مهاباد نیز بر لزوم کنترل آب های سطحی، مرمت راه های روستایی، به کارگیری جوانان بومی در دستگاه های اداری، ساخت کتابخانه عمومی و توجه به ورزش بانوان تاکید کرد.
شهر مهاباد از توابع اردستان با جمعیت نزدیک به چهار هزار نفر در 20 کیلومتری شمال این شهرستان قرار دارد.
اردستان با جمعیت افزون بر 42 هزار نفر در فاصله 118 کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع است.