جزئیاتی از سرودهای تیم ملی فوتبال در جام جهانی از زبان سالار عقیلی
سالار عقیلی از جزئیات دو سرودی که برای حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی خوانده است، گفت، یکی با مطلع «گل میدمد از خاک وطن در شب میدان، پرمیکشد از بامِ جهان، پرچم ایران» و دیگری با نام «۱۱ ستاره».
سالار عقیلی از جزئیات دو سرودی که برای حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی خوانده است، گفت، یکی با مطلع «گل میدمد از خاک وطن در شب میدان، پرمیکشد از بامِ جهان، پرچم ایران» و دیگری با نام «۱۱ ستاره».
به گزارش ایلنا، روز یکشنبه (۳۰ اردیبهشت) در تالار وحدت شاهد رونمایی از دو سرودی خواهیم بود که توسط سالار عقیلی در همکاری با ترکیبی از ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی به رهبری شهرداد روحانی به مناسبت حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی خوانده شده است.
عقیلی درباره سابقه همکاریاش با ارکستر ملی ایران و ارکستر سمفونیک گفت: من هم سابقه همکاری با ارکستر ملی را در کارنامهام دارم و هم سابقه کار با ارکستر سمفونیک را. سابقه کار کردنم با ارکستر ملی به سال ۸۴ برمیگردد، زمانی که رهبری این ارکستر برعهده فرهاد فخرالدینی بود، این همکاری در سال ۹۶ به رهبری فریدون شهبازیان نیز تکرار شد. در مورد ارکستر سمفونیک هم در کنار رهبرانی چون نادر مشایخی و مجید انتظامی بودهام. در سال ۸۵ (۲۰۰۶) کنسرتی به رهبری مشایخی در اوسنابروک و مونیخ آلمان داشتیم که طی آن سمفونی «مولانا» و «فیه مافیه» را اجرا کردیم. با شهرداد روحانی نیز از قدیم رفتوآمد خانوادگی داشتهام اما اولین بار است که با یکدیگر همکاری میکنیم.
او در مورد اینکه آیا در اجرای سرودهای ساخته شده برای تیم ملی قرار است ترکیبی از ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی همراهیاش کنند یا ماجرا به گونهای دیگر پیش خواهد رفت، هم گفت: همانطور که میدانید رَنگ و سازبندی ارکستر ملی و ارکستر سمفونیک اساسا با یکدیگر متفاوتند و در اولی از سازهای ایرانی و سنتی چون سنتور، تار، تنبک، نی و... استفاده میشود که بنا بر صلاحدید رهبر کنار هم مینشینند و به اجرای آثار ملی میپردازند که نشانگر موسیقی ملی ما است.
در ارکستر سمفونیک اما با یک سازبندی متفاوت به اجرای سمفونیهای شناختهشده و آثار کلاسیک مطرح جهانی پرداخته میشود. در قطعاتی که من برای تیم ملی خواهم خواند سازهای ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی کنار یکدیگر مینشینند و شهرداد روحانی رهبری آنها را برعهده میگیرد. این همنشینی دو ارکستر به این دلیل است که کاری که ما قرار است انجام بدهیم هم ملی و هم فراملی است و در آثاری که من اجرا میکنم به حضور سازهای سنتی هم نیاز است.