خودکار ایرانی در صدر تقاضای خریداران

رییس صنف لوازم التحریر استان اصفهان گفت: محصولاتی نظیر خودکار، در حال حاضر نمونه‌هایی با کیفیت بالا در داخل دارد که همین امر باعث شده تا مورد استقبال مصرف کنندگان قرار بگیرد و بخوبی با نمونه‌های خارجی رقابت کند.

رییس صنف لوازم التحریر استان اصفهان گفت: محصولاتی نظیر خودکار، در حال حاضر نمونه‌هایی با کیفیت بالا در داخل دارد که همین امر باعث شده تا مورد استقبال مصرف کنندگان قرار بگیرد و بخوبی با نمونه‌های خارجی رقابت کند.
اکبر چیت‌ساز در گفت‌وگو با فارس در رابطه با وضعیت اقتصادی صنف لوازم‌التحریر اظهار داشت: وضعیت فعلی این صنف مشابه سایر صنف‌ها است و نیاز به حمایت هر چه بیشتر از محصولات تولیدشده ایرانی دارد.
وی در همین راستا اضافه کرد: برای اینکه وضعیت صنعت در کشور ما بهبود یابد، نیازمند اتکا به مصرف محصولات ایرانی هستیم و در صورتی که این امر نهادینه شود می‌توان به آینده امیدوار بود.
رئیس صنف تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم‌التحریر استان اصفهان در پاسخ به این سؤال که آیا تمام محصولات مورد نیاز این صنف نمونه مشابه داخلی دارند، بیان داشت: اکثر محصولات مورد نیاز نمونه مشابه داخلی دارند و در حال حاضر نیز تولید می‌شوند، اما در زمینه کاغذ، صد درصد کاغذ مورد استفاده به صورت وارداتی است.
چیت‌ساز در همین راستا خاطر نشان کرد: کیفیت کاغذ تولیدشده در داخل به میزان کاغذهای خارجی نیست و در تهیه روزنامه کاربرد دارد.
وی اذعان داشت: محصولاتی نظیر خودکار، در حال حاضر نمونه‌هایی با کیفیت بالا در داخل دارد که همین امر باعث شده تا مورد استقبال مصرف‌کنندگان قرار بگیرد و به‌خوبی با نمونه‌های خارجی رقابت کند.
رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر در استان اصفهان یادآور شد: به منظور حمایت هر چه بیشتر از کتاب‌فروشی‌های فعال این استان در زمینه پرداخت مالیات، توافق‌نامه‌ای با اداره ارشاد بسته شد و به این ترتیب تمام کتاب‌فروشی‌های شهر معافیت مالیاتی کسب کردند.
چیت‌ساز در همین راستا بیان داشت: این اتفاق تنها در استان اصفهان رخ داده است و در پیگیری‌هایی که به عمل آمد به منظور اخذ این معافیت واحدهای فعال از صنف لوازم‌التحریر و کتاب‌فروشی پروانه کسب دریافت می‌کنند و در مرحله بعد به اداره ارشاد معرفی می‌شوند تا به این ترتیب از معافیت مالیاتی برخوردار شوند.
وی تأکید کرد: این نوع صدور مجوز تنها به واحدهای کتاب‌فروشی معطوف می‌شود و دربرگیرنده واحدهای لوازم‌التحریر نیست.
رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر در رابطه با نحوه اخذ مالیات از واحدهای صنفی این اتحادیه بیان داشت: درواقع فروشندگان لوازم‌التحریر نیز در حال انجام دادن یک کار فرهنگی هستند و اغلب نیز حدود 3 ماه از سال فعالیت مستمر دارند و مابقی سال وضعیت راکدی را تجربه می‌کنند، لذا اگر ترتیب اثری داده شود که مالیات از واحدی اخذ شود که توان پرداخت را دارد، به فعالیت همیشگی واحدها کمک شایانی می‌کند.
چیت‌ساز در پاسخ به این سؤال که آیا تغییرات قیمت ارز بر روی قیمت کاغذ تأثیر خواهد گذاشت؛ گفت: به دلیل اینکه دلار در نظر گرفته‌شده برای این کالا همان دلار رسمی با نرخ مصوب بانک مرکزی است لذا به‌طورمعمول جهش قیمتی برای بهای این کالا پیش‌بینی نمی‌شود.
وی در ادامه به یکی از مشکلات مهمی که پیرامون فعالیت این صنف وجود دارد اشاره کرد و یادآور شد: در برخی از مدارس مسؤولین مدرسه و معلمین اقدام به فروش لوازم‌التحریر به شاگردان خود می‌کنند که این امر به لحاظ تداخلی که باکار فعالین این صنف دارد، ایجاد مشکلاتی کرده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر اضافه کرد: معلمی جایگاه والایی دارد و وظیفه یک معلم آموزش و پروش دانش آموزان است، درنتیجه فروش لوازم‌التحریر نه‌تنها باعث می‌شود که از وظیفه اصلی خود فاصله بگیرند بلکه به دلیل نادیده گرفتن حقوق فعالین این صنف، منجر به ضایع شدن حق آن‌ها می‌شود.
چیت‌ساز در رابطه با حمایت از کالای ایرانی اذعان داشت: اگر از کالای ایرانی حمایت شود درواقع از کارگر ایرانی حمایت‌شده است و در این صورت است که می‌توان انتظار پیشرفت جامعه و خودکفایی را داشت.
رئیس اتحادیه فروشندگان کتاب و لوازم‌التحریر در پایان در همین راستا اظهار کرد: 10 سال پیش جوانان هنوز به صحنه نیامده بودند اما در حال حاضر با ورود این گروه از جامعه، شاهد پیشرفت‌ها و نوآوری‌هایی هستیم که به ارتقای هر چه بیشتر کیفیت کالاهای ایرانی منجر شده است و جا دارد که با فرهنگ‌سازی مناسب این امر در جامعه نهادینه شود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار