طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار
در گزارش زیر طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

کوفته قلقلی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنیددر ادامه طرز تهیه این نوع کوفته را با سس انار به شما آموزش میدهیم
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای | |
گوشت گوساله |
نیم کیلو |
گوشت گوسفند |
نیم کیلو |
پیاز | یک عدد |
تخممرغ | یک عدد |
پودر نان باگت | ۱/۳ پیمانه |
فلفل، سماق و نغنا خشک | هر کدام ۱/۲ ق چ |
گشنیز خرد شده | ۲ ق غ |
ادویه کاری | ۱/۲ ق چ |
پاپریکا | ۱/۲ ق چ |
فلفل تند، نمک | ۱/۲ ق چ |
کره برای سرخ کردن | 2 ق |
مواد لازم برای سس انار | |
رب انار |
۱/۲ پیمانه |
آب گوشت |
دو پیمانه |
سماق | ۱/۲ ق چ |
شکر قهوهای یا شکر معمولی | دو تا سه ق غ |
آرد ذرت | دو ق غ |
پاپریکا | ۱/۲ ق چ |
گشنیز تازه خرد شده | ۱/۲ ق غ |
انار دون شده | مقداری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار
-
برای تهیه کوفته قلقلی با سس انار گوشت ها را چرخ کنید.
-
در ادامه پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کنید.
-
سپس تخم مرغ، پودر باگت، نعنا و گشنیز، و تمامی ادویههای ذکر شده را به گوشت اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا با هم مخلوط شوند.
-
از گوشت تهیه شده به اندازه گردو یا مقدار کوچکتر بردارید و به صورت کوفتههای ریز در بیاورید و کنار بگذارید.
-
در این مرحله کوفتهها را سرخ کنید..
-
رب انار و آب گوشت و ما بقی مواد (به جز دانه انار و گشنیز) را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید تا سس درست شود.
-
سس به دست آمده را به کوفتهها اضافه کنید.
-
اجازه دهید تا سس با کوفتهها به خوبی مخلوط شود.
-
در نهایت و پنج دقیقه مانده به پایان پخت دانههای انار و گشنیز را اضافه کنید.
-
پس از انکه سس غلیظ شد غذا آماده سرو است.
در این مطلب با طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار در خدمت شما همراهان عزیز بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.