روایت شهر- ۲۰۷

همنشینی نقاشی ها

82 اثر از 38 هنرآموز عاطفه یزدانی را در تکنیک های مختلفی چون آبرنگ، مدادرنگی، رنگ‌روغن، راپید، ماژیک، آکرلیک، آب‌مرکب، گواش و مداد در مجموعه آوات و در گالری شماره 2 کتابخانه مرکزی شهرداری کنار هم قرار گرفتند.

همنشینی نقاشی ها

کتابخانه در تاریخ فرهنگ ما همراه با بخش هایی چون کارگاه های نگارگری بوده است. امروزه کتابخانه مرکزی است که به همت شهرداری ایجاد و اداره می شود بستری برای گالری ها ایجاد کرده است تا صاحبان آثار تجسمی، محصولات خود را جهت مطالعه بصری در اختیار شهروندان قرار بدهند. حالا اگر این ارائه کنندگان خود شامل طیف متنوعی از افراد شهر باشند، نمایشگاه روایتی متفاوت از شهر ارائه می کند، روایت بصری که خواندن آن می تواند حتی موضوع پژوهش های اجتماعی قرار بگیرد. در ادامه پرسه زنی در گالری های شهر این هفته به گالری شماره 2 کتابخانه مرکزی نیز سری زدم.

عاطفه یزدانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد نقاشی و مسئول نمایشگاه آوات و هنرآموز این مجموعه گفت: «در بخش آموزشی خانه‌ کارگر دوره‌هایی برای طراحی و نقاشی هست که از بازه‌ سنی ۱۵ سال به بالا و حتی تا سنین ۶۰ سال پذیرای هنرجو و دانش‌پژوه هست. حدود ده سال پیش همزمان با تدریس در دانشگاه و آکادمی‌های آموزشی کار در خانه‌ کارگر را آغاز کردم. بسیاری از هنرجویان دانش‌آموخته‌ رشته‌ها و یا تخصص‌های دیگر هستند ولی مواجهه‌ آن‌ها با طراحی و نقاشی از آموزش آکادمیک شروع شد و به سمت تمایلات و علایق شخصی‌شان پیش رفت. در واقع هر هنرجو نسبت به آن‌چه از این فضای آکادمیک علاقه‌مند بود مسیر خود را ادامه داد. در طی این بازه‌ ده ساله، هنرجویانی به‌سبب این علاقه وارد هنرستان و یا دانشگاه شدند و فضای کلاس نه صرفا مکانی آموزشی بلکه بدل به مأوایی برای شناخت عمیق‌تر توانایی‌ها شد. این نمایشگاه حاصلی از هنرجویان خانه‌ کارگر در این زمان است و در واقع به‌عنوان یک معلم آن‌چه به نقطه‌ اتصال من با طیف متنوع شاگردان کمک و یاری می‌رسانده تأکید داشته‌ام».

این پژوهشگر هنر و مدرس دانشگاه با همان اشتیاق درباره روند کارش توضیح داد: «تلاش من بر این بود که به نقطه‌ اشتراکی با هنرجویان برسم، آن‌ها را با فضای درست آموزشی آشنا کنم، آثار هنرمندان مشهور و نقاشان شناخته را با آن‌ها مرور کنم و مثلا اگر هنرجویی دارم که وکیل و یا پزشک و مهندس است و تنها به هنر علاقه داشته و از آن چیزی نمی‌داند از این علاقه‌ او برای آموزش استفاده کنم. تعدادی از آثار از روی عکس‌هایی که خود هنرجویان عکاسی کرده بودند، کار شده و تعدادی رونگاری‌هایی از آثار سایر هنرمندان بوده، تعدادی از هنرجویان نیز عکس دوران کودکی خودشان را به تصویر کشیدند، که همگی موضوعاتی مانند طبیعت و منظره، چهره، طبیعت بی‌جان و حیوانات را دارند.».

 82 اثر از 38 هنرآموز یزدانی را در تکنیک های مختلفی چون آبرنگ، مدادرنگی، رنگ‌روغن، راپید، ماژیک، آکرلیک، آب‌مرکب، گواش و مداد در این مجموعه کنار هم قرار گرفتند. افرادی که توانسته اند کاری روی دیوار این گالری قرار دهند عبارتند از: ابوالفضل ابطحی،  بهار افتخار، ریحانه ابراهیمی، مژگان ابراهیمی، الهام اسدی، فاطمه افشاری، ایلیا بنی‌طباء، مهناز بصیری‌دوست، کوروش جوانمردی، فائزه جهانبانی، زهرا سادات حسینی، زینب حفیظی، فاطمه حفیظی، فاطمه حفیظی، یاسمن خسروی، مریم خلیلیان، معصومه دلشاد، عزت دهقان، الهه رضایی، سیما روحانی، مریم رهنما، ارمغان ستارپناه، محبوبه شهاب‌پور، سمیه صابری، محمدرضا صراف مأموری، منیر عجمی،‌ فاطمه عدنانی، مرجان علیخانی، مهتاب فرهاد، مائده کاروان، فاطمه کریمی، مبینا کیانی، بهاره کوه‌شکن، محمدحسین محمدی، منیژه محمدی،‌ مریم معتمدی، فاطمه نادری و منیر هاشمی.

 

 

 

حجم ویدیو: ۵۱.۸۲M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۴:۱۷ دانلود ویدیو
ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار